Ligi 12 000 last saab koolitust tuleohutuse vallas

Sellest nädalast ootavad päästjad üle Eesti lapsi komandodesse tuleohutusalaseid teadmisi omandama, kokku saavad kolme kuu jooksul koolitust ligi 12 000 algklasside õpilast.

Laste õpetamisel panevad päästjad rõhku eelkõige teadmiste jagamisele, mis on õpilastel nõrgemad. Igas Eestimaa paigas võetakse luubi alla just need teemad, millest selle piirkonna lastel vajaka on. Näiteks Harjumaal ja Pärnumaal räägitakse lastele põhjalikumalt, millised on ohud elektrijuhtmete ülekoormamisel, teatas päästeamet.

Kõik koolituse teemad proovivad lapsed läbi ka praktiliselt, et nad reaalses olukorras oskaksid vastu võtta õige otsuse. Ohuolukorrad on võetud laste igapäevaelust. Kui laps oskab õpitut igapäevaeluga seostada, on õppetöö palju tulemuslikum, leiavad päästjad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 147 korda, sh täna 1)