Kunstistuudios Kalli Kalde “Üle vee” graafika

Kalli Kalde graafikanäitus

Kalli Kalde graafikanäitus
Autor: Sander Ilvest

Läinud kolmapäeval avati Saaremaa kunstistuudio galeriis Kalli Kalde graafikanäitus “Üle vee”. Kunstnik ise on näituse kohta öelnud, et igas pildis on peidus väike muinaslugu, igatsus sõita üle vee seiklusi otsima.

Enamik litograafiatehnikas töid on trükitud Dresdeni graafikaateljees. Kalde sõnul inspireeris troopiline kuumus augustikuises Dresdenis joonistama Aafrika-ainelisi pilte. Veepildid on aga inspireeritud õhtustest rattasõitudest Elbe kallastel. “Mind võlub metsik loodus, eksootilised loomad-linnud,” kinnitab ta. Avamispäeval kunstistuudiosse hulgaliselt kunstisõpru meelitanud näitus jääb avatuks 30. märtsini.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 176 korda, sh täna 1)