Musapäevi peeti juba 27. korda

Musapäevi peeti juba 27 korda

VÕIDUKAD: Ansambel Exchanged koosseisus Lembitu Valdmets, Laura Pere, Greete Paaskivi, Viljo Vallik, Margus Traumann. Foto: Elina Kalm

Orissaare gümnaasiumi Musapäevade aastatepikkune traditsioon jätkus tänavu juba 27. korda. 

Lõpuõhtu sisustasid eelnevalt toimunud staarijäljenduse parimad, kelle esituses sai näha ja kuulda Eurovisiooni (“Party For Everybody”, 3.–4. klass), ühiskonnakriitikat (“Ehitame maja”, 9. kl), K-Poppi (“Bad Boy”, 10. kl) ning seitsmekümnendaid (“Daddy Cool”, 10.–11. kl), värskeid Bändikooli ansambleid Ogalik ja Pliksid Orissaare muusikakoolist ning mitmeid vahvaid üllatusesinejaid. Kolme kõva koolibändi – S.O.S (Sandra Hints ja Jesper Eldemeel), Exchanged (Greete Paaskivi, Laura Pere, Margus Traumann, Lembitu Valdmets, Viljo Vallik) ning K.O.M.M. (Mikk Kärner, Kristiina Maaste, Sandra Peegel, Marju Pilv, Koit Rander, Lembitu Valdmets ja vaimne ema Merily Porovart) – omavahelises mõõduvõtmises kuulus võit pärast reklaami, tutvustusõhtu ja esinemise punktide kokkulöömist ansamblile Exchanged.

Žüriisse kuulusid Martti Nõu, Helen Oll, Robert Vahter ja Andra Õunapuu. Musapäevadele panid punkti külalised AS Moves Leisist ja Ginger Finger Muhust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 361 korda, sh täna 1)