Mis juhtus (1)

Torgu metsast leiti miin ja mürsk

METSALEID: Torgu metsast leitud vene päritolu miinipildujamiin. Foto: Lääne-Eesti pommigrupp

Torgu metsast leiti miin ja mürsk

Teisipäeval, 29. jaanuaril kell 10.09 käisid Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad Torgu vallas Torgu metsas, kus leiti üks Vene päritolu 82 mm miinipildujamiin ja 20 mm Saksa päritolu mürsk. Lõhkekehad hävitati demineerijate poolt.

Vaiveres sõitis veo-auto vastu puud

29. jaanuaril kell 14.13 kutsuti päästjad Kaarma valda Vaivere külla, kus veoauto oli sõitnud teelt välja vastu puud. Päästjad kontrollisid masina üle, süttimisohtu ei olnud.
Sündmuskohal käis ka politsei. Politsei pressiesindaja Kaja Kuke sõnul oli tegemist teelt väljasõiduga, milles inimesed kannatada ei saanud. Kuna tekkis vaid varaline kahju ja sündmuskohal politsei abi ei vajatud, menetlust selle avarii osas ei algatatud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 089 korda, sh täna 1)