Magistrikraadini kodutanumal (1)

Ei ole vaja vist kellelegi tõestada, kui tähtis on haridus. Saartelt on alati mindud mandri (üli)koolidesse, sest saarel on vähe võimalusi kõrghariduse omandamiseks. Veel vähem võimalusi on omandada saarel elades magistrikraad.

Eile Tartu ülikoolis magistrikraadi kaitsnud Kadri Markus tunnistas, et ta poleks jõudnudki nii tähtsa sündmuseni, kui ülikooli majandusteaduskond poleks koostöös koolituskeskusega Osilia toonud saarele üht ärijuhtimise magistriprogrammi.

Tänu majandusteaduskonnale on saarlastel olnud võimalik kahes taolises programmis osaleda. Osilia kunagine juhataja Maie Meius tunnistas Saarte Häälele, et tahab nüüd juba ülikoolide keskuse egiidi all tuua taas mõne magistriõppe programmi saarele.

See oleks tänuväärne tegu. Ja mitte ainult noortele inimestele. Nagu tunnistab ka Kadri Markus: “Õppida ei ole kunagi liiga hilja.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 154 korda, sh täna 1)