Selgub järjekordne Saare maakonna aasta ettevõte

Sel reedel toimuval Saaremaa ettevõtjate liidu (SEL) aastaalguse peol kuulutatakse välja järjekorras juba neljas Saare maakonna aasta ettevõte.

Ehkki enne reede õhtut tänavuse tiitlisaaja nime ja ka tegutsemisvaldkonda välja ei öelda, kinnitas üks konkursi eestvedaja, Saarte Hääle vastutav väljaandja ja Kadi raadio tegevdirektor Gunnar Siiner, et seekordne aasta ettevõte on hea näide sellest, et ka Saaremaal võib ühes teatud valdkonnas “suureks” saada. “Aastatepikkune arendustegevus on viinud ettevõtte Eesti absoluutsesse tippu ja tänane seis näitab, et areng jätkub,” tõdes Siiner.

SELi juhatuse esimees ja Saaremaa piimatööstuse juht Andi Saagpakk lisas, et nn parima väljaselgitamine polnud kaugeltki lihtne ülesanne. Samas oldi tänavuse tiitlisaaja osas väga ühel meelel.

“Valikut on meil alati väga raske teha. Alternatiivi, et anname välja parima tiitli ja siis natuke vähem parema ja nõnda edasi, siinkohal ei ole. Väga paljudest tuleb välja valida vaid üks,” kinnitas ta. Saagpakk möönis, et ehkki aasta ettevõtte tiitli väljaandmise traditsioon ei ole veel kuigi pikk, saab sel korral tunnustada siiski juba neljandat eriliselt silma paistnud Saaremaa ettevõtet.

2012. aastaga võivad ettevõtjad Andi Saagpaku hinnangul üldiselt rahule jääda. Ka käesoleval aastal ei paista ettevõtjatel erilisi tagasilööke karta olevat. “Kui väikest tõusu Eesti majanduses tervikuna prognoositakse, siis loomulikult peaks see kajastuma sarnaselt ka Saaremaa ettevõtjate tegemistes,” tõdes ta.

Läinud aastal pälvis Saare maakonna aasta ettevõtte tiitli OÜ Merinvest, aasta enne seda AS Saaremaa Laevakompanii ning esimene aasta ettevõtte tiitel anti ASile Baltic Workboats.

Kellest saab Saare maakonna järjekorras neljas aasta ettevõte, loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 260 korda, sh täna 1)