Elektriautode pidurivõimendid võivad osutuda vigasteks (3)

On selgunud, et lisaks algselt lubatust väiksemale läbisõidule ja talvel külmaks osutunud salongile ootab elektriautodega sõitvaid sotsiaaltöötajaid ees uus võimalik probleem. Nimelt kutsutakse teenindusse kontrolli eesmärgil teadmata arv sõiduautosid Mitsubishi i-MiEV ning MinicabMiEV.

Teeninduskutse puudutab mitmes maailmajaos müüdud sõidukeid ja seega ei osata kindlalt öelda, kas Saaremaa autod nende hulka kuuluvad. Nimelt leidis Mitsubishi Motors Corporation (MMC), et vigane pidurivõimenduse elektriline pump võib vähendada sõiduki pidurivõimendi töö efektiivsust. Siiski ei ole tegu probleemiga, mille tõttu kaoksid pidurid.

Silberauto AS PR-spetsialisti Andero Kaha kinnitusel piisab sellest, kui juht vajutab piduripedaalile pisut tugevamalt.
Pressiesindaja sõnul on MMC lubanud teha kõik endast oleneva probleemide kiireks lahendamiseks.

Infot selle kohta, millistes Euroopa riikides teenindusse kutsumine aset leiab, Kaha andmetel praegu veel ei avaldata.
Kuid Mitsubishi Motorsi teatel ei ole pidurivõimendi probleemid olnud seni ühegi liiklusõnnetuse põhjustajaks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 658 korda, sh täna 1)