Krimi

Takso põles vrakiks
Kuressaares Kohtu tänaval süttis ööl vastu kolmapäeva põlema takso, mis tõenäoliselt läheb mahakandmisele.
Häirekeskusele teatati põlevast sõiduautost öösel kell 00.41. Põlesid masina mootoriruum ja esirehv, mille päästjad kustutasid. Põleng oli selleks hetkeks kestnud aga sedavõrd kaua, et midagi kasutamis- või taastamiskõlblikku kapoti alt leida ei õnnestunud. Takso seisis omaniku koduhoovis.

Mõntus leiti lõhkekehi
Teisipäeval, 22. jaanuaril kell 8.55 kutsuti Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad Torgu valda Mõntu külla, kus metsast oli leitud lõhkekehasid. Kokku avastati kolm lõhkekeha: 20mm ja 76mm mürsk ning reaktiivgranaat. Lõhkekehad hävitati kohapeal.

Saaremaal tegutsesid vargad
Ajavahemikus 15. novembrist 2012 kuni 20. jaanuarini 2013 tungiti Kaarma vallas Eikla külas garaaži ja varastati sealt metallist töölaud, õhukompressor koos lisatarvikutega, kolm laelampi ja Moskvitši mootori detailid. Vargusega tekitati kahju 315 eurot.

Neljapäeval, 17. jaanuaril kella 11 ja 11.30 vahel varastati Leisi alevikus Kooli tänavas asuvast asutusest mobiiltelefon maksumusega 260 eurot.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 437 korda, sh täna 1)