Kärla vallavanem toetab ühinemisarutelusid (4)

Kuressaare linnapea Mati Mäetalu väljakäidud idee Kuressaare ja Kaarma aruteludest ühinemise teemal leidis positiivset vastukaja ka Kärla vallavanema Villi Pihli poolt.

Sarnaselt eilses Saarte Hääles Kaarma vallavanema Margus Mägi isiklikule arvamusele näeks ka Pihl Saaremaal ühte suurt omavalitsust. Otsa lahti tegemise mõttes oleks Kärlal mõttekas liituda Kuressaare ja Kaar-ma võimalike aruteludega.

“Ma arvan isiklikult, et Kärla oleks kindlasti huvitatud,” ütles Villi Pihl Saarte Häälele ja kinnitas, et on alati olnud liitumiste pooldaja. “Kui algus tehakse Kuressaare ja Kaarma poolt, siis mina isiklikult liituksin nendega.”

Samas märkis Pihl, et volikogu pole teemat arutanud ning vastav seisukoht on tema kui vallavanema sügavalt isiklik arvamus. Pihl märkis, et Kuressaare ja Kaarmaga pole ametlikke vestlusi küll veel peetud, kuid omavahel on see ikka jutuks tulnud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 614 korda, sh täna 1)