Kuressaare taastab osaliselt ranitsatoetuse

Peale nelja-aastast pausi hakkab Kuressaare linnavalitsus kooliteed alustavatele väikestele linnakodanikele taas maksma ranitsatoetust. Abilinnapea Tiina Talvi sõnul on arvestatud 100 euroga iga 1. klassi mineva õpilase kohta.

Selleks peab üks lapsevanem olema kantud Kuressaare elanike registrisse jooksva aasta 1. jaanuarist. Ranitsatoetuse taastamisega tahab linnavalitsus tähtsustada koolitee algust ja veidigi aidata peredel katta kooli algusega seotud kulutusi. “Tänavu alustab Kuressaares rekordarv esimese klassi õpilasi, hinnanguliselt veidi üle kahesaja,” märkis Talvi.

Kui 2008. aastal toetuse maksmine lõpetati, oli selle suurus 3000 krooni ehk praeguses vääringus 192 eurot lapse kohta.

Toona lisaks ranitsatoetusele kaotatud matusetoetust Kuressaare linnavalitsus ei taasta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 192 korda, sh täna 1)