G4S kergitas turvatöötajate palka (1)

Alates 2013. aasta jaanuarist tõusis G4Si turvatöötajate põhitöötasu kuni 12%, mis üle Eesti suurendas ühtekokku ligi 900 turvatöötaja sissetulekut.

Turvafirma kommunikatsioonijuht Julia Garanža kinnitas Saarte Häälele, et palgatõus puudutas teiste seas kõiki nende Saare maakonnas töötavaid turvatöötajaid. “See puudutab kokku 24 inimest, kes meil Saaremaal töötavad, palgatõusu on oodata ka neil,” lausus Garanža.

Palgatõusu suurus on kommunikatsioonijuhi sõnul kuni 12 protsenti olenevalt sellest, kes kui suurt palka varem sai. “Otsus sai vastu võetud 1. jaanuarist, mis tähendab, et veebruaris peaksid inimesed kätte saama juba suurema palga,” tähendas ta.

Mullu alanud palgatõusuprogrammi raames on turvafirma G4S tõstnud töötasusid ligi 65 protsendil ettevõtte turvatöötajatest. 2013. aastast suureneb G4Si turvatöötajaskonna palgafond 650 000 euro võrra.

Palgatõusuprogrammi esimese etapina kasvasid alates 2012. aasta keskpaigast turvatöötajate töötasud strateegiliste suurklientide objektidel ning suurematel kaubandusobjektidel. Paralleelselt rakendus palgatõus ka turvatöötajate kvalifikatsioonitasemete tõstmise kaudu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 612 korda, sh täna 1)