Kuhu minna

LAUPÄEV, 19. jaanuar

KINO
Diva suletud.

ÜRITUS
Orissaare kultuurimajas XI Orissaare kandlepäev. Kl 10.30–13 Orissaare gümnaasiumi puutöötoas saab jälgida, kuidas valmivad väikekandled. Orissaare kultuurimajas kl 14.30 kanneldajate suvise peo ühisproov, kl 15.30 kontsert. Osalevad kanneldajad Leisist, Valjalast, Hagudist ja Orissaarest. Kaastegev naisrühm Koidukiir. Info tel 45 45 160.

KONTSERT
Lounge restoranis Muusa kl 20 elava muusika õhtu. Kontserdi annavad oma headuses tuntud Saaremaa muusikud Silja Litvinova ja Heiko Liiv. Õhtu on tasuta. Kohtade broneerimine tel 45 24 707.

TEATER
Kuressaare linnateatris kl 19 William Douglas Home, romantiline komöödia “Vana õngitseja”. Kuressaare linnateater/ Ugala teater. Tõlkija Erkki Sillaots, lavastaja Peeter Tammearu, kunstnik Jaak Vaus, muusikaline kujundaja Andres Raag. Osades Peeter Jürgens, Arvo Raimo, Luule Komissarov. Pilet 12/ 9 eurot müügil Kuressaare linnateatri kassas.

NÄITUS
Salme kultuurimaja valges saalis avatud fotonäitus “Naeratus – fotopäev 2012”.

TANTS
Divas Lux Saturday. DJ Peeter Kukk.

Kodulinna lokaalis DJ Alver Raaper.

Club Privilege’is Peoelu 24 kutsub: tantsupidu suusa-baasis. Võistlusi juhendab legendaarne allalaskeinstruktor Marko Pille-Nykänen.Parima hitisaju korraldab DJ Vahur Kollom (Ring FM).

Kapteni kõrtsis ansambel TV5.

Mönusas Villemis ansambel Tempera.

SPORT
Mustjala kooli spordihoones kl 10 Saaremaa valdade XXI talimängude kabe ja sangpommi mitmevõistlus. Info tel 53 430 624, Kalle.

Kuressaare spordikeskuses Liikudes tervemaks: siseorienteerumine kergejõustikuhallis. Rada avatud võistlejatele kl 11–12 ja kõigi spordisõprade päralt kl 12–13. Rajad valmistab ja võistluse viib läbi Saaremaa orienteerumisklubi. Kl 14 Eesti II liiga korvpalli meistrivõistlused: Kuressaare SK Vesse vs. Tartu Kalev/Estiko. Kl 18 Schenkeri liiga võrkpall: Tallinna Selver vs. TTÜ. Pilet täiskasvanule 3 eurot, õpilasele ja pensionärile 1 euro, kuni 12a tasuta.

PÜHAPÄEV, 20. jaanuar

KINO
Divas kl 18 romantiline komöödia “Garantiiajaga mees”. Alla 12a mittesoovitatav. Pilet 4 eurot.

Leisi keskkooli saalis kl 18 “Pii elu”. Pilet 1 euro.

SPORT
Kuressaares Tallinna 82 hoovil olevas hallis kl 13.30 Saaremaa minikarika I etapp koeraspordis. Tulge uudistama ja kaasa elama!

Saaremaa täiskasvanute gümnaasiumi hoovimajas Kuressaares Garnisoni 16 kl 10 maakonna kiirmale esivõistluste 7. osavõistlus. Osavõtt vaba.

Kuressaare spordikeskuses kl 14 maakonna korvpalli meistrivõistlused: Saare Erek ja Vesse. Eesti U18 poeglaste 2013. a võrkpalli EVF karikavõistluste II finaalgrupp: kohamängud suures saalis kl 11, kl 12.30 ja kl 14.

Kuressaare Tervisepargis tervisespordisari “Liikudes tervemaks: rahvusvaheline lumepäev”. Kl 12 teatevõistlused kelkudel (ka peredele), kl 13 suusasprindi võistlused (vaba stiil). Võistlusrada avatud kl 14ni. Igal võistlejal soovi korral 2 starti, arvesse läheb parem tulemus. Kl 14–15 suusarajad avatud kõigile harrastajaile. Kõigile osavõtjaile “Liikudes tervemaks” sarja kleebis ja soe tee pirukaga.

ESMASPÄEV, 21. jaanuar

KINO
Divas kl 18 romantiline komöödia “Garantiiajaga mees”. Pilet 4 eurot.

TEATED

ZURRAMURRA JÄÄKOHVIK on nüüd avatud!

Kohapeal uisulaenutus, kuumad joogid ning valgustuse ja muusikaga jääväli. Hea võimalus talverõõmude nautimiseks. Tule ise ja võta sõbrad ka kaasa! ZurraMurra Jääkohvik asub Allee 8a, lossipargis vallikraavi ääres. Kohvik on avatud tööpäeviti alates kella kahest ja nädalalõppudel alates kella 12-st. Jääkohvik jääb avatuks kuni uisuhooaja lõpuni!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 152 korda, sh täna 1)