Ülesaaremaaline mälumäng sai avalöögi (3)

Teisipäeval alanud ning juba möödunud aastal populaarsust kogunud Saare maakonna omavalitsuste viieetapilise mälumängusarja esimesel etapil osales 59 võistkonda, kokku 204 mängijat. Mängu juhivad võrdse arvu punktidega (20) Orissaare SK Muhu ja Torgu Kadakas.

“Mõnevõrra on osalejate arv suurenenud, kuid olulisem on see, et peaaegu kõik piirkonnad on esindatud ja kõik, kes soovivad pimedatel talveõhtutel oma teadmisi kontrollida ning arendada, saavad seda teha oma kodu lähedal,” märkis mälumängu eestvedaja, maavalitsuse spordinõunik Madis Kallas.

Sel aastal on Kallase sõnul mälumängu kaasatud ka hiidlased. Küsimused koostavad maavalitsuse töötajad ja lisaks mõned abilised valdadest. Samuti saavad sel aastal pakkuda küsimusi ka kõik kohapealsed korraldajad. Igaks etapiks koostavad küsimusi ka mõned tuntud inimesed. Esimesel etapil esitasid küsimuse näiteks Gerd Kanter ja Kaido Kaasik.

Kallas kinnitas, et kui Saaremaal osaleb ükskõik mis üritusel paarsada inimest, siis on see selge märk, et sellist üritust on vaja. “Seda näitas ka eelmisel aastal toimunud mälumängu tagasiside, paljud küsisid, kas ikka järgmisel aastal toimub ka,” märkis ta.

Võitjatele on spetsiaalsed karikad ja auhinnad. Lisaks loositakse kõigi osalejate vahel välja mitmeid auhindu. Ülesaaremaalises arvestuses osalejatel läheb arvesse 4 etappi viiest, mis tähendab, et kõik liitujad on oodatud 29. jaanuaril toimuvale teisele etapile.

Koos 5. etapiga toimub mälumäng Saaremaa Open, kus antakse välja eriauhinnad. Openi arvestuses loeb üksnes viimase etapi tulemus. Kogu infot saab jälgida kodulehelt malumang.saartemangud.ee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 885 korda, sh täna 1)