Linnavalitsuse IT-nõunikuna asus tööle Janek Laula (4)

Linnavalitsuse IT-nõunikuna asus tööle Janek Laula14. jaanuaril asus Kuressaare linnavalitsuse IT-nõunikuna tööle Janek Laula (fotol).

“Saaremaal ei pakuta tihti head IT-alast tööd. Olles sel alal päris pikka aega töötanud, usun, et linnavalitsuse IT-nõuniku ametikoht pakub uusi võimalusi,” arvas Laula, lisades, et esimestel tööpäevadel on tekkinud juba mõningaid mõtteid, kuidas olukorda paremaks muuta.

IT-nõuniku peamisteks tööülesanneteks on linnavalitsuse informaatikaalase strateegia ja poliitika väljatöötamine. Tagada tuleb linnavalitsuse arvutivõrgu, serverite ja infosüsteemide ning seadmete funktsioneerimine ja valdkonna arendamine.

Tallinna tehnikaülikoolis arvuti- ja süsteemitehnika eriala lõpetanud Laula on varem töötanud IT-spetsialistina Tallinna Merimetsa haiglas ja Ida-Tallinna keskhaiglas, IT-peaspetsialistina riiklikus eksami- ja kvalifikatsioonikeskuses, IT-administraatorina Kuressaare haiglas ning viimased viis aastat dokumentatsiooni insenerina Incapi Kuressaare tehases.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 058 korda, sh täna 1)