Maavalitsus koondas sotsiaalametniku (4)

Tänasest on koondatud Saare maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna sotsiaalhoolekande nõuniku ametikoht, kus seni töötas Lea Tuulik, endise nimega Pool.

“Alates käesolevast aastast ei ole maavalitsuse ülesannetes perearstiabi korraldamise ja tervishoiu statistika kogumisega seotud ülesandeid ja kogu allesjääva sotsiaalvaldkonna töö mahu analüüsimisel jõudsime järeldusele, et ühe ametikoha võib valdkonnast koondada,” ütles maavanema nõunik Ülle Tänav.

Edaspidi jääb sotsiaalvaldkonna ülesandeid täitma osakonnajuhataja asetäitja Anneli Tõru ja osaliselt ka terviseedenduse peaspetsialist Imbi Jäe. “Lihtsalt pensionile me inimest saata ei saa, koondasime aga seetõttu, et seoses töömahu vähenemisega vähenes ka ametikohtade arv,” põhjendas Tänav.

Teise koosseisumuudatusena nimetas maavalitsus arengu- ja planeeringuosakonna juhataja asetäitja ametikoha ümber planeeringu peaspetsialisti ametikohaks.

“Asetäitja ametikoht oli täitmata ja leidsime, et osakonnas ei peaks olema kahte asetäitjat,” selgitas Ülle Tänav. “Planeeringu peaspetsialisti koha tegime arvestades maakonnaplaneeringu alast võimalikku töökoormuse kasvu. Hetkel me seda kohta täitma ei hakka.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 949 korda, sh täna 1)