Põder põhjustas autoavarii (4)

Laupäeva õhtul juhtus liiklusõnnetus Kuressaare–Kuivastu maanteel Saikla teeristi lähedal, kus põder jooksis auto ette. Kuna inimesed õnnetuses kannatada ei saanud, siis politsei avariid ei fikseerinud. Küll aga käisid Tornimäe jahiseltsi liikmed liikumisvõimetuks muutunud põtra teelt ära toomas.

Jahiseltsi juhi Erki Aaviku sõnul ta ise sündmuskohal ei käinud, aga teade juhtunust tuli talle keskkonnainspektsioonilt.

Aaviku sõnul ei olnud auto vigastused ilmselt väga suured, sest kohapealt leiti vaid liikumisvõimetu põder, kellele jahimehed tegid halastuslasu ja koristasid keha tee pealt ära.

“Ega see kerge ole aktiivse liiklusega teel pimedas suure põdrakorjusega mässata,” kinnitas Aavik oma kogemustest.

Jahiseltsi esimees manitseb inimesi selles piirkonnas autoga liigeldes kindlasti ettevaatusele, sest nende vastutusala Saikla teeristist Väinatammi otsani on piirkond, kus suurulukite liikumisrajad ristuvad Saaremaa põhimaanteega. “Muhus on aga palju metssigu teel,” rääkis Aavik olukorrast naabersaarel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 514 korda, sh täna 1)