Kuhu minna

TEISIPÄEV, 8. jaanuar

KINO
Divas kl 18 komöödia “Teel Põhja”.

Legendaarne Vesa-Matti Loiri filmis “Teel põhja”! Timo Porala (Edelmann) on hinnatud kontsertpianist, kelle eraelu on karile jooksnud. Ühel päeval konutab Timo koduukse eest vanem meesterahvas Leon (Loiri), kes osutub tema isaks. Leo jättis oma kolmeaastase poja maha ja kadus 35 aastaks laia maailma. Leo on positiivselt häälestatud igavene elukunstnik, kes erinevate jamade tõttu pidi kodumaa tolmu jalgelt pühkima. Nüüd on ta tagasi sooviga pärandada pojale saladuste sasipundar, mis annab vastused ammustele küsimustele. Et selguks tõde, tuleb asuda ühisele rajale – teele Põhja. Pilet 4 eurot.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses maakonna seenioride korvpallimeistrivõistlused, kl 19.15 kohtuvad Pihtla ja SO3K.

KOLMAPÄEV, 9. jaanuar

KINO
Divas kl 18 “Teel Põhja”. Pilet 4 eurot.

SPORT
Saaremaa täiskasvanute gümnaasiumi hoovimajas Kuressaares Garnisoni 16 kl 18.30 välkturniir males Paul Kerese 97. sünniaastapäeva tähistamiseks. Osavõtt vaba.

TULEKUL
Laupäeval, 12. jaanuaril kl 14–18.30 toimub Reeküla kirikus koolitus teemal “Hingehoid ja nõustamine”. Koolituse viib läbi Eesti metodisti kiriku teoloogilise seminari rektor ning nõustamise, hingehoiu ja psühholoogia lektor Meeli Tankler.
Koolitusel jagatakse praktilist õpetust, mis on nõustamine ja hingehoid; kuidas saaksime üksteisele muredes ja kriisiolukordades toeks ja abiks olla ning kuidas teisi inimesi paremini mõista ja vähem hukka mõista.
Koolitus koos kohvipausiga on osalejatele tasuta. Kohapeal on võimalus koolituskulude katteks oma toetus korjanduskarpi panna.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 112 korda, sh täna 1)