Jõuluvana kinkis originaalhabeme teatrile (1)

Jõuluvana kinkis originaalhabeme teatrile

Foto: Sander Ilvest

Eile pärastlõunal tegi aastaid lauljana tuntust kogunud ja nüüd originaalhabemega jõuluvana rollis nii saarlastele kui mandrirahvale rõõmu valmistanud Iivo Miil meeldiva üllatuse Kuressaare linnateatrile.

“5. novembril 2011 otsustasin habet kasvatama hakata, et siis originaalhabemega jõuluvana rollis esineda. Möödunud aasta detsembris tegutsesin jõuluvanana nii Saaremaal kui mandril umbes paarikümnel korral. Nüüd arvasin, et aitab. Ajasin habeme maha ja kinkisin selle Kuressaare linnateatrile,” rääkis 2009. aasta Eesti karaokekuningas.

Kuressaare linnateatri direktor Piret Rauk võttis kingituse tänuga vastu, öeldes, et parukate ja vuntside valmistamine on hästi keeruline töö. Siinses teatris sellist spetsialisti ei ole. “Miili habe on väärikas. Eks me peame asjatundjatega arutama, mida sellest teha annab,” nentis Piret Rauk.

Iivo Miil jõuluvanana veel erruminemisest ei mõtle. “Mul on ka korralik parukas. Eks ma siis vähem kui aasta pärast kasutan seda,” märkis Miil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 766 korda, sh täna 1)