Arabella tegi suvise taara rahaks (8)

Arabella tegi suvise taara rahaks

Foto: Sander Ilvest

Eile pärastlõunal avanes Kuressaare Kaubaaida kõrval asuvas taarapunktis omapärane vaatepilt. Nimelt oli hotell Arabella otsustanud vabaneda suvest saati kogunenud pandipakenditest ja taarapunkti toodi sõiduauto järelkärutäis taarat. 

Automaadi juures agaralt toimetava Silver Sepa sõnul oli ta pudeleid sisestanud juba tund aega.

Parajasti sai automaat täis ja kassatšekilt selgus, et ära oli antud 120 pudelit, mille eest makstakse 9 eurot ja 24 senti. Kogusummat noormees prognoosima ei hakanud. Raha läheb tema sõnul hotellile. Sepp kinnitas ka, et kui keegi peaks vahepeal oma taarakotiga tulema, siis laseb ta inimesel oma väikese taarakoguse vahepeal ära anda. Mees lisas, et ju ta jõuab kogu Arabella taara masinasse sisestada alles õhtuks. Lisaks pildil olevatele kastidele ootas tal õues veel terve järelkärutäis pudeleid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 973 korda, sh täna 1)