Laimjala aasta tegija on Eha Ennemuist (7)

Laimjala aasta tegija on Eha Ennemuist

OSKAB ALATI ÜLLATADA: Tornimäel toimunud memme-taadi peol üllatas Eha Ennemuist kõiki saalisolijaid kastist välja ronides. Foto: Ivika Laanet

Möödunud reedel traditsioonilisel Laimjala valla aastalõpupeol andis Laimjala vald esmakordselt välja aasta tegija 2012 tunnustuse “Tunnustäht”. Tänukirja, millega kaasnes ka rahaline autasu 300 eurot, pälvis Saareküla ja Saaremetsa külavanem Eha Ennemuist.

Eha Ennemuist ütles Saarte Häälele, et tunnustus tuli talle tõelise üllatuse ja uudisena. “Tegelikult oli üllatus ka see, kuidas vallavanem selle üle andis,” naeris ta.

Laimjala vallavanem Vilmar Rei rääkinud enne tunnustuse üleandmist, kuidas sai üheskoos mõeldud, kellele see anda. Seejärel märkinud ta, et tunnustuse saaja kõige nõrgem külg on näiteks autoga sõitmine. Kui aga vallavanem ka lehetegemist mainis, arvanud Eha Ennemuist, et ta mõtleb hoopis Laimjala raamatukoguhoidjat Aive Seppa. “Ja siis öeldi minu nimi…” naeris krapsakas ja energiline naine, kel originaalseid ideid juba jätkub.

“Aga nüüd hakkan ma rahulikumaks ja asun rohkem tegelema pärandkultuuriga,” lisas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 525 korda, sh täna 1)