Politseil ja päästjatel olid rahulikud pühad (1)

Pikad jõulupühad möödusid nii politseile kui ka päästjatele rahulikult.

“Saaremaal olid pühad tõesti rahulikud,” tunnistas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trink, selgitades, et varasemate aastate kogemustele tuginedes on see täiesti tavapärane, sest inimesed on kodus, tunnevad rõõmu pühadest ning küünaldel ja küttekehadel hoitakse silma peal.

Päästjaid vajati teisipäeval, 25. detsembril kell 15.05 Kuressaare linnas Pikal tänaval, kus lume ja jää sulamise tõttu olid kannatada saanud hoone vihmaveetorud, mis rippusid selle tagajärjel ohtlikult.

Päästjad piirasid ala lindiga ja teavitasid hoone omanikku.

Võrdlemisi rahulikult möödusid pühad ka politseile. Tabati kaks joobnud juhti ja algatati 50 väärteomenetlust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 299 korda, sh täna 1)