Läinud kuul taastus Kuressaare korteriturg

Kinnisvarabüroo Uus Maa turuülevaate kohaselt tõusis korterite keskmine ruutmeetri mediaanhind möödunud kuul Tallinnas, Narvas, Kohtla-Järvel, Rakveres, Viljandis ja Kuressaares.

Kuressaare jaoks oli november stabiilne ja tehingute hulk püsis aasta keskmisel tasemel. Maa-ameti statistika kohaselt toimus läinud kuul Kuressaares 19 ostu-müügitehingut. Oktoobris oli neid 12 ja mullu novembris 16.

Uus Maa andmeil taastus novembris Kuressaare korteriturg: müüdi 9 objekti (oktoobris 4). Ruutmeetri keskmine mediaanhind tõusis 28% – 837 eurole, mis on käesoleva aasta kõrgeim tulemus. Mulluse novembriga võrreldes kerkis hind 27,2%. Eramuturg säilitas tavapärase tasakaalukuse – müüdi kaks eramut ja kaks elamukrunti.

Eestis toimus maa-ameti statistika andmeil kokku 3176 kinnisvara ostu-müügitehingut. Tehingute rahaline kogumaht püsis aasta keskmisel tasemel. Novembris müüdi kinnisvara ca 150,2 miljoni euro eest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 358 korda, sh täna 1)