Kabetajad mängisid jõulukiirturniiri

Ka kabetajate jõulukiirturniiril osales 8 mängijat, nagu novembrikuu omalgi.

Pärast Jaanus Kiili kaotust I voorus, kus teda võitis Rein Kirst, alistas Kiil järjest neli vastast ja tegi eelviimases voorus viigi. Saavutanud viimases voorus võiduseisu Villu Kallase vastu, oli Kiil turniiri võitmas, kuid unustas malekella jälgida ja ületas mõtlemisaja.

Turniirivõidu päris Kirst 5 punktiga. Poole punktiga maha jäänud meestest edestas Kiil koefitsiendiparemuse arvel Jaan Truud. Järgnesid: 4. Ivar Truu (4 p); 5.–6. Meelis Uuväli ja Villu Kallas (3,5 p).

Pärast nelja turniiri ning halvima tulemuse mahaarvamist juhivad kiirturniiride seeriavõistlust Kirst 57, J. Truu 56,5 ning seekord mitte osalenud Hain Vaher 54,5 arvestuspunktiga.

Jaan Truu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)