Juhtkiri: Laoruumidest välja (1)

Et Orissaare päästekomando hoone uhkema välimuse ja parema sisu sai, on muidugi kiiduväärt. Pidi ju meeskond seni läbi ajama õige kitsastes tingimustes.

Hoone uuenduskuur annab tunnistust sellest, et päästevaldkonnale siiski leitakse raha. Et seda raha tuli kõvasti otsida, on iseküsimus. Aga vähemalt leiti. Kas selle arvelt, et Leisi komando suleti, võib mõnigi meist mõrult mõelda.

Ida-Saaremaa elanikke ootab päästevõimekust silmas pidades ees ilmselt helgem tulevik kui Leisi kandi rahvast – paistab, et Orissaares jääb riiklik komando vähemalt lähiaastail alles. Meestel kindel katus pea kohal. Seda nii otseses kui ka ülekantud tähenduses.

Ja kui palgad pole kiita, on Orissaare päästjatel vähemalt töötingimused normaalsed. Asi seegi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 159 korda, sh täna 1)