Päästeamet: teadvustagem tormiga kaasnevaid ohte (1)

Päästeamet teatas eile õhtupoolikul, et Eestit tabavas lumetormis peituvad riskid võivad muutuda ohtudeks. Öösel ja hommikul sadav lumi võib liiklemise raskeks muuta, prognoosi kohaselt võib teedel esineda tuisuvaale ennekõike Virumaal ja Põhja-Eestis.

Elektrilevi hinnangul võivad jäide ja tuules murduvad puud tekitada tavapärasest enam rikkeid ka õhuliinidel. Rikkebrigaadid on viidud kõrgendatud valmisolekusse. Elektrikatkestustest ja katkenud liinidest tuleb teada anda Elektrilevi telefonil 1343.

Päästeamet soovitab inimestel end ilma- ja teeoludega kursis hoida ning täna hommikul enne kodust teele asumist pilk õue heita ja hankida ka infot meediakanalitest.

Teeolude kohta saab infot maanteeinfokeskuse lauatelefonilt 6140 500 või helistades mobiiliga tasuta lühinumbril 1510. Internetist saab teeolude kohta infot maanteeameti kodulehelt www.mnt.ee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 359 korda, sh täna 1)