Päästjad kontrollivad suitsuandureid (2)

Saaremaal kontrollitakse tänavu suitsuandurite olemasolu 36 kodus, neist 30 on juba käidud, kuude jõuab Lääne päästekeskuse tuleohutuskontrolli büroo inspektor detsembrikuu jooksul.

“Sel aastal on Saaremaal prioriteediks kortermajad, kus peamiselt jälgitakse suitsuandurite olemasolu ning paigaldust, lisaks vaadatakse üle küttekolded,” rääkis Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trink, lisades, et vajadusel küsitakse täiendavaid dokumente korstnapühkimise ning küttekollete seaduslikkuse kohta.

“Päästekeskuse inspektori sõnul on pilt korterites hea, suitsuandurid on olemas ja õigesti paigaldatud,” kinnitas Trink. Ta selgitas, et kaks nädalat enne inspektori külastust saab inimene sellekohase kirja palvega kirjas märgitud ajal kodus olla.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 731 korda, sh täna 1)