Priit ja Priit. Ruga

Priit ja Priit. RugaEestis elab kaks meest kel nimeks Priit Ruga. Mõlemad elavad Saaremaal Kuressaares. Üks on isa ja teine on poeg. Seeniore ja juuniore nad oma nimes ei kasuta. Neid teatakse pigem kui suurt Priitu ja väikest Priitu. Kuigi väike Priit on suurest pikem.

Mõlemad mehed kinnitavad ühest suust, et neil oma nime pärast midagi ekstreemset juhtunud ei ole. Kuressaare on väike koht ja kõik teavad, kes on kes. Suur Priit on kunagi pidanud ka näiteks kehalise kasvatuse õpetaja ametit ja on tegev äris. Väike Priit lõpetas kooli, toimetas veidi ringi ja põrutas Austraaliasse, kus toimetas pärlitega. Nüüd on ta tagasi ja kavatseb varsti Kanadasse minna. Vahest nafta peale. Väike Priit mängib ka jalgpalli. “Mul üks sõber küsis küll ükskord, et näe, sa vanast peast ikka täitsa lolliks läinud või, mängid jalgpalli,” tuleb suurele Priidule üks seik meelde.

Priit on tegelikult üsna populaarne nimi. Väike Priit räägib, et mingil ajahetkel oli nende jalkameeskonnas koguni kolm Priitu. Suur Priit ütleb ka, et tema tutvusringkonnas on Priitusid rohkem kui üks. Kui nüüd vaadata kahe Priidu vanust, mis on 23 ja 51, ja vaadata ka nimede populaarsuse statistikat, tuleb tõdeda, et mehed on oma ajastu väärilised. Nimelt oli nii 60-ndate alguses kui ka 80-ndate lõpus Priit üsnagi populaarne mehenimi.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 881 korda, sh täna 1)