Saaremaa uurija tunnistati parimaks (2)

Politsei- ja piirivalve aastapäeva tähistamisel Pärnus jagati ergutusi nii prefektuuri, politsei- ja piirivalveameti kui ka siseministeeriumi poolt. Lisaks tunnustati koostööpartnereid ja abipolitseinikke. 

Parimaks kriminaalpolitseinikuks valiti Saaremaal töötav eriasjade uurija Veigo Väli, kes pälvis ühtlasi ka vabariigi parima kriminaalpolitseiniku tiitli.

Parima meeskonna tiitliga tunnustati Saaremaal aktiivselt toimuva “Turvalise küla” projekti läbiviijaid, kes koos valdade esindajate ja elanikega katsuvad leida lahendusi ja võimalusi kogukonna turvalisuse suurendamiseks.

“Meie raudvara” tiitli ja Lääne prefektuuri teenetemärgi viis koju Kuressaare arestikambri spetsialist Rein Jakobson, kes hoolimata kõrgest east on kolleegide silmis tunnustatud ja väärikas töökaaslane.

Politsei- ja piirivalveameti teenetemärgi pälvis juhtivspetsialist Margus Raamat, piirivalve teenetemedali piirivalvevanemkonstaabel Janek Sepp, abipolitseiniku teenetemärgi Heinart Laaneväli, peadirektori aukirja piirivalvekomissar Priit Käsk ning peadirektori tänukirja üleminspektor Riina Mägi ja politseileitnant Janne Mets.

Prefekti tänukirja pälvisid ülemkonstaabel Janis Miilits, piirivalvevanemkonstaabel Janis Aksiim ja vanemkonstaabel Kaisa Nurm.

2012. aasta parimaks teoks tunnistati praegugi Lääne prefektuuri haldusalas inimestele käepärast võimalust pakkuv Pärnumaal alguse saanud projekt “Dokumendibuss”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 088 korda, sh täna 1)