Kohukesetootja paiskab turule Saare hapukoore (15)

Kohukesetootja paiskab turule Saare hapukoore

Foto: Sander Ilvest

Juba lähipäevil peaks kohalikust kaubandusvõrgust olema võimalik osta Saaremaal toodetavat hapukoort nimega Saare Smetana.

Tegemist on 30-protsendilise kohaliku hapukoorega, mida toodab hiljuti Kuressaarde kolinud peamiselt kohukeste tootmisele keskendunud Nantecom Saaremaa DeliFood OÜ, kes alles mõne nädala eest tõi müüki oma kohukesed.

Firma tegevjuht Üllar Taniberg avaldas, et kena rukkilillemotiiviga pakendi siseküljel on kirjas, mil moel väärt kraami tarvitada. Nimelt kui pakendinurk lahti rebida, selgub selle alt, et Smetana nime kandev saaremaine hapukoor on muuhulgas kuumutuskindel ning sobib hästi ka suppide ja pajaroogade valmistamiseks.

Smetana sai tegijate kinnitusel toote nimesse valitud puhtalt tähelepanu köitmise eesmärgil. See eristub ja paistab silma. “Ilus ja ladina tähtedega, mis tal häda,” tõdes tegevjuht muiates.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 408 korda, sh täna 1)