Merilyn Sepp pälvis Eesti hotellide ja restoranide liidu stipendiumi (2)

Merilyn Sepp pälvis Eesti hotellide ja restoranide liidu stipendiumiKuressaare ametikooli teise kursuse majutusteeninduse eriala õpilane Merilyn Sepp (fotol) sai Eesti hotellide ja restoranide liidu (EHRL) stipendiumi. 

“Tuli üllatusena, ma ei oleks seda uskunudki, ja olen väga õnnelik,” ütles Merilyn Sepp Saarte Häälele, lisades samas, et valitud eriala meeldib talle väga.

EHRL-i stipendiumile võivad kandideerida hotelli- või toitlustuserialasid õpetavate ja EHRL-i liikmeteks olevate kutseõppeasutuste õpilased, kes on oma eriala õppinud vähemalt ühe aasta. Kandidaadid peavad olema hea õppeedukusega, arenenud distsipliinitunnetusega, aktiivsed nii koolisisestes kui ka koolivälistes ettevõtmistes, tundma süvendatud huvi eriala vastu ning olema edukalt läbinud EHRL-i liikmehotellides ettenähtud praktika.

Merilyn Sepp oli praktikal Pädaste mõisas. EHRL-i stipendiumifond on 2000 eurot ja stipendiumi suurus ühele õpilasele alates 155 eurost. Lisaks rahalisele tunnustusele on stipendiaadid pärast kooli lõpetamist eelistatud seisus, kui kandideerivad näiteks vakantsetele töökohtadele EHRL-i liikmesettevõtetes. EHRL jagab stipendiume kord aastas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 833 korda, sh täna 1)