Linnaturg tekitab nurinat (11)

Kuressaare linnavolikogu rahanduskomisjoni viimasel istungil tuli arutusele ka Kuressaare linna turu olukord. “Mingit otsust ei tehtud, aga üldiselt jäi kõlama, et praegune olukord turul ei ole kaugeltki rahuldav,” märkis komisjoni esimees Tiit Sarapuu.

Tema sõnul ei ole turul miskipärast märgata seda positiivset muudatust, mida viimane rentnik lepingu sõlmimisel lubas.

“Üks võimalus oleks, et linnavalitsus hakkab turul ise korraldama, näiteks Kuressaare Linnamajanduse kaudu. See toob linnale kaasa muidugi ka mingi kulu, aga võib-olla on see raha võimalik kauplemiskohti müües tagasi saada,” arvas Sarapuu.

Oma sõnul usub ta, et lähiajal mõtlevad linnavõimud selle asja praktilise poole läbi ja pärast seda tulevad ilmselt ka mingid otsused.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 308 korda, sh täna 1)