Leisi vallal on uus ehitusspetsialist (10)

Oktoobrist pakub Leisi vallale ehitusspetsialisti teenust Kristel Krischka perefirmast OÜ Trevorin.

Kristel Krischka sõnul said nad abikaasaga Leisi vallavalitsuselt ettepaneku hakata vallas tegelema ehitusküsimustega ning otsustasid selle vastu võtta. Perefirma osanikud Kristel Krischka ja Jalmar Jõksi elavad praegu Leisi vallas ja on mõlemad lõpetanud Tallinna tehnikaülikooli ehitusosakonna.

Uue ehitusspetsialisti sõnul on tema ülesanne võtta kord nädalas vallamajas kodanikke vastu, valmistada ette korraldusi ja tegeleda jooksvate ehitusküsimustega.

Leisi vallavanem Ludvik Mõtlep ütles, et ehkki ehitus-spetsialistil oleks eraldi ametikoha jaoks vallas piisavalt suur töökoormus, tuleb teenuse ostmine vallale soodsam. Ka 30. septembrini ehitusspetsialisti tööd teinud Ahto Saar polnud valla palgal ametnikuna, vaid pakkus teenust firma kaudu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 222 korda, sh täna 1)