Kuressaare jõulukuusk tuleb kingitusena Nasvalt (6)

Kuressaare jõulukuusk tuleb kingitusena NasvaltTänavune Kuressaare jõulukuusk tuuakse Nasva alevikust Haava talu maadelt. Umbes 50-aastase ja 11 meetri pikkuse kuuse kingivad Kuressaare linnale kuuse omanikud Sirje ja Urmas Vares.

Kuressaare Linnamajanduse juhataja Urmas Raik lubas, et kui ilm vähegi lubab, tuuakse kuusk linna juba homme. Raik lisas, et kuna kuusk kasvab Nasval otse tee ääres, siis ei tohiks selle kättesaamisega suuremaid raskusi olla.

Jõulupuu transpordib Kuressaarde Kaubi Tehnika Teenused OÜ ning puu tõstab autole ja pärast kesklinnas paika Jaan Kirsi OÜ. Liiklust aitab seejuures korraldada Kuressaare politseipatrull. “Kuuske saeb ja sätib piduehtesse Kuressaare Linnamajandus ja operatsiooni juhib Urmas Kuusk,” sõnas Raik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 013 korda, sh täna 1)