Tennisehall sai kodune ja hubane

tennisekeskus seest

Foto: Sander Ilvest

Oma Kodu järjejutt Kuressaare tennisehalli ehitamisest, saab selles numbris lõpu. Maja on juba nädalaid avatud ja tennisesõprade käsutuses. Kui ehitamisest oleme rääkinud juba mitmes numbris, siis väga palju enam lisada ei olegi. Kui siis just niipalju, et maja sai hea ja Saare Erek on teinud endale nime kui tennisehallide spetsialist. Kuuldavasti on juba maad kuulatud, kas Erek ei tahaks ka mandrile tulla mõnda sarnast halli ehitama.

Aga edasi räägime nüüd tennisehallis opereeriva MTÜ Spordiring juhataja Aivi Augaga.

“Paljud pelgavad sisse tulla, et ei tea, kas ikka tohib. Miks ei tohi, muidugi tohib!” ütleb Aivi Auga ühel pealelõunal tennisehalli rõdul mugaval diivanil istudes. Halli kõik kolm väljakut on mängijaid täis. Auga sõnul on koormus hallis üsna hea. Eriti just õhtupoolikutel. “Kella kolmest-neljast on maja juba mängijaid täis,” räägib Auga.

Tema sõnul võib majaga igati rahul olla. Üks omadussõna, mida tennisehallist rääkides ikka ja jälle kasutatakse, on hubane. Ka Auga ütleb, et maja on hubane ja mugav. “Tallinnast käisid tennise ala asjatundjad ja ütlesid ka, et ei oleks sellist hubasust ja mugavust oodanudki. Ühesõnaga, ainult kiidetakse,” kinnitab Auga.

Edasi loe novembrikuu Oma Kodust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 517 korda, sh täna 1)