Kuressaare kindlust tahab rekonstrueerida viis firmat

Eile pärastlõunal lõppes tähtaeg, esitamaks taotlusi Kuressaare kindluse rekonstrueerimise läbirääkimistega hankele. Hange ise jagati neljaks osaks.

Kuigi riigihangete kodulehel oli ennast hankele registreerinud üheksa firmat, laekus tähtajaks Saaremaa muuseumisse viis ümbrikut.

Muuseumi direktor Endel Püüa ütles Saarte Häälele, et esialgu avas komisjon vaid ümbrikud ja fikseeris taotlused. Täpsem otsus, milliste firmade taotlused kvalifitseeruvad, tehakse järgmise nädala jooksul. Seejärel saadetakse osalenud firmadele teated nende kvalifitseerumise või mittekvalifitseerumise kohta, misjärel on firmadel 12 päeva aega otsust vaidlustada. Pärast seda kuulutatakse välja rahaliste pakkumiste voor.

Eile jäid sõelale AS Nordecon ja EBC Ehitus, kes on valmis ära tegema kõik neli hankeosa ehk lossivallide sise- ja välisvooderduse, heakorra- ja haljastustööd ning üle vallikraavi silla ehitama. Tartu firma Eviko AS ja Ida-Viru Scandec Ehitus silda ehitada ei soovi ning OÜ Eesti Kivi tahab teha vaid lossivallide sise- ja välisvooderduse töid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 622 korda, sh täna 1)