Kasse paadid särasid Hamburgi messil (2)

kasse paadid särasid hamburgi messil

ÄRATASID HUVI: Suurel Eesti ühisstendil käis Kasse paate uudistamas ka majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Selgitusi jagas Kasse Paatide juhataja Fred Keert. Foto: erakogu

Hiljuti esmakordselt Saksamaal Hamburgis toimunud Hansebooti paadimessil käinud OÜ Kasse Paadid tekitas messikülastajates korralikku huvi ja sai hulgaliselt väärt kontakte.

Millised tulemused messikülastusel olid, selgub kevadel, mil enamasti paate soetama hakatakse. Kasse paatide tootja Taavi Keert tunnistas Saarte Häälele, et ootas messilt küll väheke konkreetsemat tulemust, kuid rahule võib siiski jääda.

“Eks külm aeg ole tulemas ja ega keegi osta endale paati talveks kuuse alla,” arvas ta. “Kontakte ja isegi väga palju häid kontakte saime üksjagu, aga see selgub alles kevadel, kuidas minema hakkab. On, mida mõelda ja kuidas edasi areneda või tegutseda.”

Ta märkis, et kohapeal keegi neilt paati ära ei ostnud ja see tekitas väikse pettumuse, kuid külastajate huvi oli sellele vaatamata suur, mistõttu on ta tuleviku osas optimistlik. “Seda enam, et seal väikseid aerupaate praktiliselt väljas üldse polnudki.”

Hansebootile võtsid Kasse Paadid oma toodangust kaasa kaks paati: Kasse 430 ja Kasse 430 R, viimane neist on nn odavam variant.

Varem on paaditootja OÜ Kasse Paadid oma aerupaatidega käinud nii Helsingis, Turus, Riihinmäkis, Naantalis kui ka nt Tallinna mere- ja vaba aja messil. Tuleval aastal plaanitakse ka Berliini messile minekut.

Oma toodanguga messidel käimist peab Taavi Keert kindlasti oluliseks. “On firmasid, kes eksisteerivad ainult seepärast, et olemas olla. Ettevõtte eesmärk peaks aga selgelt olema ju kasumi teenimine,” ütles ta.

Keerti sõnul on iga paadimess nende jaoks oluline, seda eriti nn turundus- ja informatsiooniajastul, kus me praegu elame.

“Kui messidel ei käida, ei tekitata mingit huvi, lojaalsust, austust. Seega mina pean seda väga oluliseks, et edendada Kasse brändi ka välisturul,” kinnitas Taavi Keert.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 962 korda, sh täna 1)