FC Kuressaare parimad on Lõhmus ja Lavrentjev

FC Kuressaare hooaja pidulikul lõpetamisel valisid mängijad ja treenerid hooaja parimateks Mihhail Lavrentjevi ja Liis Lõhmuse.

Meestest parimaks osutunud väravavaht Mihhail Lavrentjev liitus FC Kuressaarega sel hooajal.

Tema saldoks meistriliigas jäi 31 mängu ja kuues nendest suutis ta oma värava puhta hoida.

Naiste seas oli konkurents parima mängija valikul tihe ja määravaks sai treener Arli Saare antud hääl. “Minu hinnangul olid kõik tüdrukud tublid, aga Liisi eelistasin ma sellepärast, et ta oli ainus, kes mängis meistrivõistlustel kõik kohtumised algusest lõpuni,” põhjendas Saar oma valikut.

Liis Lõhmuse sõnul tuli kaasmängijate tunnustus talle ootamatult. “Ei osanud arvata, et naiskond valib just mind,” märkis ta. “Ise oleksin ma valinud kedagi teist, meil on palju häid mängijaid ja nagu näitasid hääletustulemused, oli kandidaate mitu.”

Oma tänavuse mänguga jäi keskkaitses mängiv Lõhmus rahule. “See on raske positsioon ja mängin sellel kohal esimest aastat. Aga mulle see meeldib. Olen kohanenud, partnerid on head ja kaitseliin on olnud stabiilne,” rääkis Liis Lõhmus, kes on aastate jooksul Kure naiskonda erinevates liigades esindanud kokku 91 korda ja löönud ka 8 väravat.

FC Kuressaare

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 165 korda, sh täna 1)