Liidrina alustanud Tänak langes viiendaks

Autoralli MM-sarja eelmisel etapil kolmanda koha saavutanud Ott Tänak on Hispaania rallil taas rajal.

Esimesel kiiruskatsel oli Ford Fiestal WRC RS-l sõitev Tänak viies, kuid teise katse ta võitis ja tõusis ka üldarvestuses liidriks. Kolmandal kiiruskatsel oli Tänak neljas, kuid jätkas üldarvestuse teisel kohal. Neljandal kiiruskatsel oli Tänak kuues, üldarvestuses siiski veel teine.

Viies kiiruskatse tõi Tänakule pea minutilise kaotuse tõttu võitjale taas kuuenda koha ning Tänak kukkus viiendale kohale. Vahe liider Mads Østbergiga on üks minut ja 13 sekundit.

“Esimesel kiiruskatsel sõitsime ühes kohas otse – pidime tagurdama ja kaotasime sellega palju aega,” ütles Tänak Kuku raadio saate “Piloot” toimetajale Margus Kiiverile antud intervjuus. “Teisel kiiruskatsel katsusime kivi ja vigastasime auto silla tala. Roolivarras oli küll sirge, kuid rool ise viltu. Kahe katse vahelisel ülesõidul saime asja siiski enam-vähem korda.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 95 korda, sh täna 1)