Kõige Suurem Sõber pidas sünnipäeva

Kõige Suurem Sõber pidas sünnipäevaMöödunud laupäeval pidas Kuressaare linna esimene eralasteaed Kõige Suurem Sõber oma 15. sünnipäeva. Kohale olid kutsutud kõik endised ja praegused töötajad, vilistlased, koostööpartnerid ning muidugi lapsed ja nende vanemad. 

Pidupäev algas rongkäiguga lasteaia eest Kuressaare gümnaasiumi, kus toimus pidulik aktus. Aktuse algul süüdati 15 küünalt, avasõnad lausus lasteaia juhataja Siiri Rabi. Lapsed olid ette valmistanud väikese kontserdi, millega nad esinesid. Sõna anti ka kõigile külalistele.

Pärast koostööpartnerite ja endiste töötajate sõnavõtte esines endine lasteaia kasvandik Siim Andres Himmist kahe klaveripalaga. Samuti oli lapsevanemate poolt väike filmiklipp lasteaia praegustest ja endistest lastest ning töötajatest. Pidu lõppes talveaias sünnipäevatordi söömisega.

Fotol on väikesed peolised (esimeses reas) Hanna-Loore, Kristjan, Aleksander, Robin, Mikk, Johannes Kaspar ja Oskar ning teises reas Andre, Sebastian, Mariete, Olger Hannes ja Kristal Maria.

Kaisa Nurm
lapsevanem

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 338 korda, sh täna 1)