Toimetaja veerg (5)

Hea lugeja,
tänase lehe arvamusküljel alustab oma püsirubriiki Saare- ja Muhumaa juurtega Neeme Korv, Postimehe ajakirjanik. Neeme hakkab meile üle nädala reedeti kirjutama tähtsamatest Eesti asjadest ja seda mõistagi saarlase pilgu läbi.

Sel nädalal oli meie arvamusküljel veel teinegi samalaadne üllatus. Küllap panite tähele, et teisipäevases lehes alustas muhulane, oma igapäevaleiba Õhtulehes teeniv Katrin Pauts mõlgutustega Muhu saarelt. Ka Katrini autoriveerg hakkab meil ilmuma üle nädala.

Samas on meie lehes kaks püsirubriiki lõppenud. Liis Auväärt pani kaks nädalat tagasi oma 100-nda kirjaga punkti “Kirjadele koju” ja praegu Taanis õppiv Hendrik Kuusk lõpetas küll lühemat aega kestnud, aga oma teravuse poolest silma paistnud “Teateid tindirindelt”. Loodame aga, et mõlemad autorid kirjutavad meile edaspidigi, igatahes Liis on lubanud juba uuel aastal meid oma lugudega rõõmustada.

Rõõm see ju ongi, kui meie maakonnast võrsunud, ent suurel maal töötavad ja elavad ajakirjanikud ei ole kodusaar(t)e tolmu päriselt jalgelt raputanud ja peavad vajalikuks hoida sidet ka oma kodukogukonnaga.

Samas jätkavad meie lehes ilmumist lugejale tuntud Kaja Tampere “Ajakaja” ja Ivo Linna “Kõne Iffile”.

Mõistagi püüame edaspidigi teieni tuua häid arvamuslugusid, mis kirjutatud spetsiaalselt meie lehele ja meie lugejale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 255 korda, sh täna 1)