Kuupäev 12.12.12 meelitab abielluma (4)

Sarnaselt seniste “maagiliste” kuupäevadega, mil päeva, kuu ja aasta kaks viimast numbrit ühtivad, on ka tänavune 12.12.12 abiellujaid paelumas.

Saare maavalitsuse nõunik-perekonnaseisuametnik Avo Levisto ütles Saarte Häälele, et neile on kuupäevaks 12.12.12 seni laekunud viis abiellumisavaldust. Kõik need avaldused on esitatud oktoobris. Niinimetatud maagilistest kuupäevadest on Levisto sõnul ülimalt populaarne olnud 07.07.07. “Ülejäänud “maagilistel” päevadel on abiellujaid olnud küll tavapäevadest enam, kuid mitte nii palju, et meil oleks tulnud mõni registreerimine ära öelda,” tõdes ta.

Nüüdne maagiline kuupäev toob maagiasse ka pika pausi, kuna päeva, kuu ja aasta poolest ühilduvat kooslust tuleb oodata pea 90 aastat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 582 korda, sh täna 1)