Kuhu minna

NELJAPÄEV, 8. november

KINO
Divas kl 15.30 ja kl 17.30 “Kummi-Tarzan”. Estinfilm. Pilet 4 €.

NÄITUS
Saaremaa kunstistuudios kl 17 avatakse Fred Jüssi fotonäitus “Kivimustrid”. Pärast näituse avamist saab näha Fred Jüssi kommentaaridega slaidisõud, sõu algab kl 18.15 Saaremaa kunstistuudio galeriis.

ÜRITUS
Muhu spordihallis kl 18–20 kogupereüritus – noorsootöö nädala tuluõhtu. Bänd, kohvik, moesõu, lauajalgpall, male, hea eeskuju ja palju muud põnevat. Lisainfo: noortekeskus@muhu.ee või tel 51 72 357.

KONTSERT
Kuressaare raekojas kl 19 Eduardo Fernández.
Uruguai päritolu Eduardo Fernándezi tähelend algas pärast paljusid konkursivõite, millest säravaimad Porto Alegre (1972, Brasiilia), Radio France’i (1975, Pariis) ja Andrés Segovia nimeline konkurss (1975, Hispaania). Eduardo Fernández on salvestanud mitukümmend CD-d, ta on nõutud pedagoog ja meistrikursuste andja kõikjal maailmas, üllitanud mitmeid kitarrialaseid raamatuid ning olnud paljude festivalide kunstiline juht. “Tippkitarrist! Nii muljetavaldavat debüüti ükskõik millisel instrumendil tuleb harva ette.” (The New York Times).
Kontserdi toimumise päeval piletid müügil Kuressaare kultuurikeskuses ja teistes Piletilevi müügipunktides ning 30 minutit enne algust kohapeal: täispilet 10 €, sooduspilet (õpilane, üliõpilane, pensionär) 7 €.

SPORT
Orissaare spordihoones kl 19.30 IV Muhu lahtised meistrivõistlused võrkpallis 2012/2013: Orissaare Sport vs. LVKV.
Kuressaare gümnaasiumi võimlas kl 20.15 IV Muhu lahtised meistrivõistlused võrkpallis 2012/2013: STÜ vs. SK Muhu /Moekasti.

Kuressaare tennisehallis kl 19–21 meeste paarismäng tennises.

TANTS
Kodulinna lokaalis disko. Sissepääs tasuta.

Club Divas “Peoparadiis”. DJ Mikk Saarela. Sissepääs tasuta.

Club Privilege’is “Paneme pidu”. Sissepääs tasuta.

REEDE, 9. november

KINO
Divas kl 15.45 thriller “Metslased”. Alla 14-a keelatud.

ÜRITUS
Kuressaare kultuurikeskuses kl 10.30 Saaremaa Osaluskohvik 2012. Saaremaa Osaluskohvik toimub üle-eestilise Osaluskohvikute projekti raames ning Saaremaa kohviku eestvedajad on Saaremaa noortekogu aktiivsed noored.
Osaluskohvik toimub World-Cafe-meetodi järgi ning kujundus on täpselt nagu tavalises kohvikus, kust ei puudu söök-jook, aga kindlasti on kohal noored ja otsustajad. Üritus on mõeldud eelkõige noortele, kes tahaksid avaldada oma arvamust nii kodukoha kui ka riikliku tasemega küsimustes. Kohale on oodata üle 100 aktiivse noore üle kogu Saaremaa ning rohkem kui 20 otsustajat. Nimekaimad otsustajad, kes on oma jah-sõna öelnud, on Urve Tiidus, Ivo Linna, Vjatšeslav Leedo, Madis Kallas, Kaido Kaasik jpt.
Selleaastased üleriiklikud teemad on: “Sport, huviharidus ja – tegevus – igaühe võimalus või väheste eralõbu?”; “Noorteinfo – pilgeni täis seinad ja postkastid ning tühjad üritused?!”; “Noored noorsootöös ehk Noortele, noortega ja noorte poolt”; “Põlvkondadevaheline solidaarsus: kuidas koos elada ja tegutseda”; “Koolivõrk – muuta või hoida?”
Maakondlikud teemad: “Kultuur noortes ja noored kultuuris – on seda piisavalt?”; “Saaremaa aastal 2030 – mis on jäänud, mis on muutunud?”; “Ettevõtlikud noored ja noorte ettevõtlus, kas ka noored ettevõtjad?”; “Noorte osalus ja kaasatus igal tasandil – mida see annab, mida see võtab?”.

TANTS
Divas Saarepiiga Warm-Up Show 2012. DJ Lillimägi ja Mikk Saarela.

Kodulinna lokaalis disko. Südaööni sissepääs tasuta.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses kl 10 Saaremaa SLK / Tuule Cup 2012 tüdrukute turniir jalgpallis. Korraldab jalgpalliklubi FC Kuressaare. Osalejad: SÜG, KG, Kihelkonna, Lümanda ja Kärla.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 130 korda, sh täna 1)