Mustjala tahab endisest raketibaasist puhkeala teha (1)

Mustjala vald taotleb valla omandisse Tagaranna külas asuva endise raketibaasi maad, kus saaks tulevikus pakkuda teenuseid kruiisituristidele.

Mustjala valla maatalituse juhataja Ilmar Pungar ütles, et metsa sees asuv 17 ha suurune raketibaasi maa on valla üldplaneeringus kavandatud puhkealaks. Puhkealal pakutav võiks Pungari sõnul olla seotud näiteks kruiisiturismiga.

“Niikuinii kõnnib osa laevareisijaid, kes maale tulevad, Ninase poolsaarele ja vaja oleks nuputada neile sinna midagi huvitavat,” rääkis Pungar, kelle sõnul tuleb pärast maa vormistamist vallale hakata koostama detailplaneeringut, seejärel moodustada krundid ja need ettevõtjaile välja pakkuda.

Praegu ilmestavad endise raketibaasi maa-ala lagunenud militaarrajatised.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 355 korda, sh täna 1)