ID-kaarti saab taotleda bussist ja nädalavahetusel (5)

Lähiaastatel vajab prognoositavalt välja vahetamist suur hulk isikut tõendavaid dokumente, kuna lõppema hakkavad nii kümne- kui ka viieaastased dokumentide kehtivusajad.

Kuna kõigil dokumendivahetust vajavatel inimestel võib olla keeruline pääseda teenindusse argipäeviti, siis aasta lõpuni on teenindused avatud ka iga kuu 2. laupäeval. Juba sel laupäeval ongi Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenindused avatud kell 10–14.

Lääne prefektuur pakub mugavat võimalust taotleda ID-kaarti ka maapiirkondades, kus koostöös mitmete kohalike omavalitsustega käivitati n-ö dokumendibussiteenus. Infot selle kohta, kas konkreetne omavalitsus dokumendibussi teenust toetab, tuleb küsida omavalitsusest.

Infot dokumendivahetuse kohta saab politsei kodulehelt www.politsei.ee ja infotelefonilt 61 23 000. “Jälgige oma isikut tõendavate dokumentide kehtivusaegu ja taotlege uus dokument aegsasti!” toonitab politsei.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 668 korda, sh täna 1)