Ellen ja Heino Ella imeline muinaslugu muusikas (2)

Ellen ja Heino Ella imeline muinaslugu muusikas

JÄLLE KOOS: Vanapaar ei tea tänaseni, kes oli too salapärane tundmatu, kes Ellenile tema noorpõlvearmastuse telefoninumbri sokutas. Ja on sel enam tähtsustki! Peaasi, et paar üle viiekümne aasta jälle kokku sai ja nad teineteisest taas siirast rõõmu tunnevad. “Kõik see noorusaeg tuleb nii kenasti jälle meelde,” sõnab Heino ja Ellen loodab, et see armastus sedamoodi püsima jääbki. Foto: Sander Ilvest

“See on imelik asi, aga sellist armastust, nagu ma nüüd tunnen, ei ole ma oma elus varem tundnud,” pihib Heino Ella, silmad veekalkvel, ja imestab, et tal tuli nii kaua elada, et sellist tunnet veel kogeda.
Ellen muigab kavalalt: “Jah, eks see üks uskumatu lugu ole. Mina olen väga rahul, et me nüüd jälle Heinoga kokku saime.”

Õues on külm ja ebamugavalt lörtsine ilm. Kahutsi küla Küti talu köögis on mõnusalt soe ja hubane ning suure ümmarguse laua taga rullub lahti üks uskumatu armastuslugu. Kõigi oma tõusude ja mõõnade, kokku- ja lahkuminemistega ning õnneliku lõpuga tänavu 15. septembril.

Siis abiellusid Ellen Koppel (73) ja Heino Ella (74) ning sestpeale kannab vanapaar ühist perekonnanime Ella. Kusjuures kogu Eesti rahval oli võimalus kahe eaka inimese õnnele kaasa elada Kanal 2 “Reporteri” saatelõigu vahendusel.
Elleni sõnul tulnud telemeeste kohalolek neile endilegi suure üllatusena ja võtnud esiti jalad nõrgaks. No mis sa ära teed! Tütrepoeg, va pujäänikas, selle “käki” vanaemale ja tema kaasale kokku keeras. Ent pulmapidu olnud sellele vaatamata siiski igavesti vahva ja meeldejääv.

“Ega meil ju palju teisi seal olnudki, kõik puha oma lapsed ja lapselapsed olid kohal,” arutavad Ellen ja Heino pulmapilte vaadates.

Ja kui siis vastne paar hakkab neid OMA LAPSI kokku lugema, jääb kuulaja sõnatuks: Ellenil on 7 last, 17 lapselast ja 9 lapselapselast; Heinol 4 last, 1 kasulaps, 11 lapselast ja üks lapselapselaps. Kui sinna juurde arvata ka kõik väimehed-miniad, on nende peres nüüd kokku 61 (!) inimest.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 451 korda, sh täna 1)