Linnavalitsus: tasuta parkimine jääb (9)

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi käis Pärnu Postimehes ilmunud artiklis välja info, nagu räägitaks Kuressaare linnas võimalikust tasuta parkimise kaotamisest. 

“Ettevaatlikkusele sunnib Kuressaare näide, kus parkimine on tasuta. Avalikult on seda ebamugav tunnistada, kuid eravestlustes soovitakse tasulist parkimist pigem tagasi,” kirjutab Kivimägi. Saarte Häälele öeldi Pärnu linnavalitsusest, et linnapeaga ei ole võimalik ühendust saada enne uut nädalat.

Kuressaare linnavalitsus lükkas Pärnu linnapea väited ümber. Pressiesindaja Kristiina Maripuu ütles, et linnavalitsus nõustub teema välja toonud abilinnapea Argo Kirsi blogis avaldatud materjaliga. “Küsisin linnavalitsuse sellenädalasel nõupidamisel kolleegidelt, ega kellelgi ole muremõtteid seoses meie linnas toimiva tasuta parkimisega. Muremõtteid ei väljendatud,” kirjutab Kirss oma ajaveebis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 154 korda, sh täna 1)