Kirbuturg Muhu koolis

Kirbuturg Muhu koolis

Foto: Triin Jõepera

Üle-eestilise energiasäästunädala raames avati Muhu põhikooli saalis eile taaskasutuse teemaline näitus, mida saab veel näha ka esmaspäeval. Lisaks sellele toimus kirbuturg. 

Näitusele tõid taaskasutusesemeid nii õpilased kui ka inimesed väljastpoolt kooli. Näha sai lapitekke, kaltsuvaipu, turismibrošüüridest volditud kinkekotikesi, munakarpidest süüteroose ja palju muudki huvitavat. Müügiks toodud asju uudistavad (fotol) Hele Liise Pallas, Ärni Palu ja Simon Rohtlaan.

Ürituse eestvedaja oli Riina Hopp, kes loodusainete õpetajana tegeleb pidevalt õpilastele säästliku eluviisi õpetamisega. Esmaspäeval saavad Muhu õpilased osa energiasäästu näidistunnist, mille viivad läbi vabariikliku energiasäästunädala korraldajad.

Reedel avati ka poistenädal, mida korraldab huvijuht Anne Keerd.

Eliis Paas Muhu põhikooli 9. klassist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 487 korda, sh täna 1)