Pressinõukogu uus liige on Merike Pitk

Alates eilsest on pressinõukogu uus liige Saarte Hääle peatoimetaja Merike Pitk (fotol), kes vahetas välja kaks aastat nõukogu liikme kohal olnud Aja Lehe peatoimetaja Arnika Tegelmanni. 

Pressinõukogu praeguses koosseisus on seega Ühinenud Ajalehtede kirjastuse peatoimetaja Eve Rohtla (esimees), kunstiakadeemia professor David Vseviov (aseesimees), Eesti advokatuuri kantsler Kristel Voltenberg, Saarte Hääle peatoimetaja Merike Pitk, Maalehe peatoimetaja Aivar Viidik, Delovõje Vedomosti peatoimetaja Oksana Kabrits, sotsioloog, Saar Polli juhataja Andrus Saar, ajalehe Postimees peatoimetaja asetäitja Aivar Reinap, Harju maakohtu kohtunik ja kohtunike ühingu esimees Meelis Eerik ning Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riik-oja.

Pressinõukogu on ajakirjanduse eneseregulatsiooni organ, mis pakub ajakirjandusega vastuollu sattunud inimesele või asutusele võimaluse leida kohtuväline lahendus. Nõukogu arutab kaebusi, mis laekuvad ajakirjanduses ilmunud materjalide peale. Kui pressinõukogu liige on seotud arutusel oleva kaebusega või kui liikmel on huvide konflikt, siis liige antud kaebuse arutamisel ei osale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 296 korda, sh täna 1)