Apteegid hakkavad ravimeid saatma postiga (3)

Sotsiaalministeeriumil on valmis seadusemuudatus, mis lubab apteekidel hakata ravimeid müüma interneti ja posti teel.

“Sellise muudatuse mõte on tegelikult juba paar aastat vana. Kuid kuna selgus, et Euroopa Komisjon on ette valmistamas direktiivi eelnõu, millega sätestatakse teatavad ühised nõuded ravimite kaugmüügile, ning kuna ükski ettevõtja aktiivset huvi ravimite kaugmüügi pakkumise vastu üles ei näidanud, koostasime eelnõu ajaks, mil tuleb muuhulgas sedasama teemat puudutav direktiiv Eesti õigusesse üle võtta,” tunnistas sotsiaalministeeriumi ravimiosakonna juhataja Dagmar Rüütel.

Postiga saatmise võimalus ei laiene narkootilistele ja psühhotroopsetele ainetele, anaboolsetele steroididele ja täisverele, kirjutab Postimees.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 416 korda, sh täna 1)