Inshape’i treeningpäev läks täissaalile (1)

inshapei treeningpäev

TÕELINE PROOVILEPANEK: Treener Gina Bergmanni juhendamisel said saarlannad oma treenituse proovile panna intensiivses bodytoningu treeningus. Foto: Sander Ilvest

Inshape’i treeningstuudio Kuressaares korraldas laupäeval esimese treeningpäeva. Päev kandis nime FIT DAY ning selle kõik kolm treeningut läksid täissaalile.

Auriga keskuses asuva Inshape’i treeningstuudio juht ja treener ning ettevõtmise üks eestvedaja Liili Varvas oli päeva lõppedes rahulolev. “Osavõtjatelt, kes olid vanuses 18–60 eluaastat, on tulnud nii palju meeldivalt positiivset tagasisidet, et võimatu on mitte rahul olla,” sõnas ta.

FIT DAY koosnes kolmest 45-minutilisest treeningust: stepptants, bodytoning ja yogafunc. Esimest juhendas Liili Varvas, järgmisi Gina Bergmann Tallinnast.

Küsimusele, kuivõrd tervistav on päevas teha kolm 45-minutilist trenni, vastas kümneaastase staažiga treener, et treenitud inimesele on kaks järjestikust intensiivset treeningut, nagu stepptants ja bodytoning seda on, aeg-ajalt isegi vajalikud. “See esitab väljakutse nii treenijale kui ka tema südamele,” põhjendas Varvas, lisades, et eluohtlik ei ole see ka harva või esmakordselt treenivale inimesele, kuna pulss ei tõuse neis trennides maksimumini. “Pealegi ei tehta sellist treeningut ju iga päev,” lausus ta.

FIT DAY sai Liili Varvase selgitusel korraldatud eesmärgiga pakkuda uut ja huvitavat nii kauaaegsetele trenniskäijatele kui ka uudistajatele, samuti tutvustada stuudiot ja erinevaid treeningstiile. Varvas lubas, et kindlasti ei jää esimene treeningpäev stuudios viimaseks. Järge on sellele oodata ilmselt veel sel aastal.

Inshape’i treeningpäeva toetasid auhindadega üritusest osavõtjatele ML Autoservice, Rademar ja restoran Monk.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 937 korda, sh täna 1)